Vliegtuigen corona a

Whatsapp logoDeze app is populair omdat er op een snelle manier gecommuniceerd kan worden met familie en bekenden.  Het beeldbellen via deze app wordt ook steeds vaker gebruikt, vooral om dat er geen kosten aan verbonden zijn. Maar sinds kort kun je Whatsapp ook gebruiken als een memo. Klik hier voor het artikel.

euro g5612a63df 640De app van de bank maakt het gebruik op je slimme telefoon van je bankrekening makkelijk. Zowel thuis als onderweg kunnen bankzaken geregeld worden, mits het niet via een onbeveiligd wifi-netwerk gebeurt. Een belangrijke vraag is: hoe doe je dat nou op een veilige manier?  Klik hier voor het artikel.

App klok AndroidDe app Klok van Android is een veelzijdige app. De wekker naast het bed is niet meer nodig en dan zijn er ook nog eens meerdere instelmogelijkheden. Er kan ook een alarm worden ingesteld als er een beperkte parkeertijd is bij een parkeermeter of in een blauwe zone. Klik hier voor het artikel.

Android inzoomenDat je, door je vingers uit elkaar te bewegen op het scherm, kunt inzoomen is algemeen bekend. Het wordt vooral toegepast bij afbeeldingen. Soms is het handig als dat ook bij sommige apps zou kunnen. Zodat de kleine lettertjes wat groter gemaakt kunnen worden. En dat is mogelijk. Klik hier voor het artikel.

Whatsapp Meerdere contactenMet de jaarwisseling worden er veel gelukwensen verstuurd via Whatsapp. Dan is dat vaak aan meerdere personen uit de persoonlijke contactlijst op de telefoon. Het is veel werk om zoveel berichten te versturen. Dat kan simpeler. Met Whatsapp kan een enkel bericht aan meerdere personen tegelijk een app verstuurd worden. Klik hier voor het artikel.

Mobiele dataEen smartphone is een geweldig toestel omdat het verbinding kan maken met internet, zowel in huis als onderweg. Het is bedoeld om er mee te kunnen telefoneren, maar het is steeds meer een volwassen computer geworden. Verbinding maken met internet kan via Wifi of de mobiele data van een abonnement. Klik hier voor het artikel.

Update telefoonNet zoals bij alle andere computerbesturingssystemen is het ook bij Android belangrijk om updates te installeren. Een update is niet alleen belangrijk voor nieuwe functies, maar om het apparaat goed beschermd te houden. Het is daarom noodzakelijk om nieuwe updates altijd voorrang te geven als deze zich aandienen. Klik hier voor het artikel.

Startscherm AndroidAls een Androidtelefoon wordt aangezet komt men altijd in het startscherm terecht. Daar staan de apps die gebruikt kunnen worden. Vaak staan er apps die niet worden gebruikt en de apps die wel belangrijk zijn staan soms op een volgend scherm. Dit kan aangepast worden aan de persoonlijke wensen. Klik hier voor het artikel.

Senioren Internet Café Haarlemmermeer