Schiphol 02

Google AlertAls u een hobby of interesse heeft en bezoekt daarom meerdere websites om de ontwikkelingen te volgen, dan zou het handig zijn als u een waarschuwing krijgt dat er op een website iets nieuws is geplaatst dat voor u interessant is. Dan hoeft u niet steeds alle websites zelf te controleren. Lees het artikel op SeniorWeb.

TestamentHeeft u wel eens nagedacht over uw digitale erfenis? Uw nabestaande(n) krijgen te maken met al uw accounts op internet, zoals de sociale media en alle winkels waar u zich heeft aangemeld, en die moeten bereikbaar zijn om zaken af te handelen. Nog niet aan gedacht? Lees dan het artikel op SeniorWeb.

SmartphoneDe smartphone maakt steeds betere foto's en vervangt al bij velen de gewone compactcamera. Ook al maakt u alleen de zogenaamde huis-tuin-en-keuken foto's met een aantal tips worden de foto's nog beter. Ga naar SeniorWeb voor het artikel met de 7 meest gemaakte fouten. In feite zijn het goede tips.

WoordzoekerHoudt u van puzzelen? Van woordzoekers? Het oplossen is een uitdaging, maar er is nog een extra uitdaging. Zelf een woordzoeker maken. Daar is een handige website voor. U kunt er een eigen thema aan geven. Leuk om iemand mee te verrassen.

WereldwebcamsOp onze aardbol staan een aantal webcams verspreid. Deze geven dag en nacht een rechtstreeks verslag van wat daar gebeurt. Zien wat er in een stad, een haven is te bekijken of het Noorderlicht aanschouwen. Het kan allemaal.

USB stickEen usb-stick kan handig zijn om een back-up van uw bestanden te maken of om bestanden mee te kunnen nemen als u op een andere plek een computer wilt gebruiken en met uw eigen bestanden aan de slag wilt. Klik op "LEES VERDER" om naar het artikel te gaan en een instructievideo te bekijken.

FitnessIets doen aan de conditie tijdens de coronaperiode? Nu de sportschool dicht is of beperkt te bezoeken zijn er gelukkig voldoende alternatieven op internet te vinden. Zo blijft u in vorm. Er zijn ook oefeningen die zittend op een stoel gedaan kunnen worden. Zie het artikel op SeniorWeb.

FitnessMaak een felicitatiekaart met een eigen foto en ontwerp. Ontvangers zijn altijd blij als zij een kaart ontvangen waar persoonlijke aandacht aan is gegeven. Kijk eens op de website glitterfoto.nl en klik op "Lees verder" om naar de instructievideo te gaan.

Senioren Internet Café Haarlemmermeer