Vliegtuigen corona a

Nachtwacht 2Ongetwijfeld heeft u het al eerder gehoord. De Nachtwacht kan nu op het kleinste detail bekeken worden. Nog gedetailleerder dan wanneer u met uw neus tegen het schilderij staat, wat trouwens niet is toegestaan. Het was niet een kwestie van één druk op de ontspanknop. Klik hier om naar het artikel te gaan.

Zoeken op websiteSoms is een webpagina zo druk dat het lastig is om de tekst te vinden die je zoekt. Gebruik dan een zoekopdracht. Ga zoeken op een kernwoord. De gevonden tekst wordt gemarkeerd en wordt het meerdere keren gevonden, dan is het mogelijk om van zoekresultaat naar zoekresultaat te springen. Lees hier het artikel.

WhatsApp eenmalig appen

Wilt u een eenmalige WhatsApp versturen aan iemand die niet in uw contactenlijst staat? Dat kon alleen door het contact eerst in uw contactenlijst te zetten. Sinds kort is dat niet meer nodig. 

Nepmails herkennen

Niet alle nepmails komen in uw map “Spam” binnen, sommigen komen ook in de map “Postvak IN” terecht en lijken dan betrouwbaar. Niets is minder waar. Controleer daarom altijd eerst elke onbekende mail of het geen spam is. Het voorkomt een besmetting van uw computer. Lees hier het artikel.

WhatsApp videobellen

De huidige coronamaatregelen zijn de oorzaak dat u uw familie en kennissen minder ziet. Telefoneren is dan een optie, maar nog leuker is het als je elkaar dan ook kunt zien tijdens het gesprek. Met WhatsApp is dat heel eenvoudig en zelfs met 8 personen tegelijk. Lees hier het artikel.

Webwinkelkeurmerken

Wij doen meer aankopen via internet nu de niet-essentiële winkels gesloten zijn. Zeker tijdens de feestdagen zijn er meer nep webwinkels. Overtuig u er eerst van dat u uw aankoop bij een veilige website doet. Twee webwinkelkeurmerken geven aan dat de website betrouwbaar is. Of toch niet? Lees hier het artikel.

 

Microsoft LensEven een foto uit een oud fotoalbum versturen aan iemand. De camera in de smartphone is bijna net zo goed als een scanner, maar wel een stuk makkelijker. Nadeel is dat de foto heel vaak scheef staat. Dat kan nu veel beter met de app Microsoft Lens.

Webpagina printenU kent het ongetwijfeld wel. Lekker surfen op internet en een artikel op een website tegenkomen die u graag geprint wilt hebben. Denk bijvoorbeeld aan een recept. Dan is het handig om het op papier te hebben zodat u er ook wat bij kunt schrijven. Klik hier voor het artikel.

Senioren Internet Café Haarlemmermeer