202405 Kassen

CONTACT MET SICH

Heeft u vragen/wensen over zaken die u niet op onze website beantwoord vindt, dan kunt u ons ook per e-mail, telefoon of per post bereiken. SICH is een stichting met alleen vrijwilligers en dat houdt in dat wij niet altijd direct bereikbaar zijn. Bij voorkeur stuurt u ons een e-mail (de moderne tijd) of u kunt een bericht inspreken op de voicemail van onze mobiele telefoon (ook moderne tijd) of u stuurt ons een brief (u weet nog wel wat dat is). Alle binnenkomende berichten komen aan bij het secretariaat. Uw bericht wordt doorgestuurd naar het betreffende bestuurslid en die persoon neemt dan weer contact met u op. Dat zal niet altijd dezelfde dag zijn.

PER E-MAIL

Stuur uw e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeldt bij uw bericht ook uw naam en uw telefoonnummer.

PER TELEFOON

Ons telefoonnummer is 06 2162 1533. Spreek de voicemail in en vermeldt bij uw bericht ook uw naam en telefoonnummer.

MET WHATSAPP

Ons telefoonnummer is 06 2162 1533. Stuur een bericht en vermeldt uw naam.

PER POST

Uw brief kunt u sturen aan: SICH Secretariaat, Zichtweg 76, 2151 WJ Nieuw Vennep. Vermeld ook uw telefoonnummer en e-mailadres zodat wij contact met u kunnen opnemen.