Vliegtuigen corona a

Internet Explorer21-08-2010. In Windows 10 promoot Microsoft hun eigen browser Edge, De opvolger van Internet Explorer toen Windows 10 werd geïntroduceerd. Omdat verouderde software na verloop van tijd niet meer ondersteund wordt is het handig om direct naar de nieuwe software over te stappen. Zie het artikel op SeniorWeb.

Corona app21-08-2010. De strijd tegen de corona is helaas nog niet gestreden en het zal lastig worden om een tweede golf tegen te houden. Naast de door de overheid genomen maatregelen is de corona-app als extra hulpmiddel ingezet. Op de website van SeniorWeb leest u er meer over.

Snel rijk worden28-07-2020. Vaak worden op internet in investeringsreclames afbeeldingen gebruikt van bekende Nederlanders. De BN'ers hebben hier geen toestemming voor gegeven, zij hebben er geen bemoeienis mee. 

Telegraaf Phishing 0226-06-2020. Internetcriminelen sturen een e-mail met een link dat er in De Telegraaf een artikel staat waarin uw naam voorkomt. Doe dit niet. In het volgende artikel leest u er meer over. 

Knippen een aantekenen app14-05-2020. Sinds de Windows-update van eind 2019 zit de app standaard in Windows. Knippen en aantekenen vervangt het Knipprogramma. Het gaat uiteraard niet om knippen met een echte schaar, maar om te knipen wat er op het beeldscherm staat. Klik op SeniorWeb om het artikel te lezen.

Keukenhof logo

11-05-2020. Vanwege de coronacrisis is de Keukenhof gesloten. Het alternatief is een virtueel bezoek. Zo is er toch te zien hoe overweldigend het daar is. De pracht van de bloemen is zo het hele jaar te bewonderen. 

ABN Amro logo

09-05-2020. Let goed op als er mail komt over een nieuwe online omgeving van ABN-AMRO. Het is phishing. Geldzaken zijn vaak het onderwerp van phishingmails. Ook deze mail heeft ermee te maken. Het valse bericht komt van een mailadres dat lijkt van de bank te komen. Klik hier voor het artikel.

Google lens08-05-2020. Als u onderweg bent en nieuwsgierig bij wat voor een bezienswaardig gebouw u staat? Dan is er Google-Lens. Met deze app verandert de telefooncamera in een zoekmachine. Richt de camera op een gebouw, menukaart of ander object en de app vertelt wat het is. Klik hier voor het artikel.

Senioren Internet Café Haarlemmermeer