Schiphol 02

Covid 2eOmdat onze vrijwilligers en deelnemers in het algemeen in de risicogroep vallen en SICH gevestigd is in zorgcentra is besloten om de lessen tot 1 september dit jaar stil te leggen. Hopend dat het dan weer veilig is. De overheid en de verzorgingshuizen bepalen wanneer wij kunnen starten. U krijgt bericht zodra het weer kan.

Keukenhof logo

Vanwege de coronacrisis is de Keukenhof gesloten. Het alternatief is een virtueel bezoek. Zo is er toch te zien hoe overweldigend het daar is. Bovendien geen afhankelijkheid van de bloeiperiode, ook in de andere seizoenen is de pracht van de bloemen te bewonderen. 

Er komt wWindows 10 logoeer een grote update aan van Windows 10. Verwachte vernieuwingen zijn; een verbeterde zoekfunctie, de herstelfunctie verbetert, bluetooth gaat soepeler verbinden en video's afspelen zonder haperingen. Zie het artikel op SeniorWeb.nl.

Google lensAls u onderweg bent en nieuwsgierig bij wat voor een bezienswaardig gebouw u staat? Dan is er Google-Lens. Met deze app verandert de telefooncamera in een zoekmachine. Richt de camera op een gebouw, menukaart of ander object en de app vertelt wat het is. Klik hier voor het artikel.

Knippen een aantekenen appSinds de Windows-update van eind 2019 zit de app standaard in Windows. Knippen en aantekenen vervangt het Knipprogramma. Het gaat uiteraard niet om knippen met een echte schaar, maar om te knipen wat er op het beeldscherm staat. Klik op SeniorWeb om het artikel te lezen.

ABN Amro logo

Let goed op als er mail komt over een nieuwe online omgeving van ABN-AMRO. Het is phishing. Geldzaken zijn vaak het onderwerp van phishingmails. Ook deze mail heeft ermee te maken. Het valse bericht komt van een mailadres dat lijkt van de bank te komen. Klik hier voor het artikel.

Senioren Internet Café Haarlemmermeer