Vliegtuigen corona a

Internet Explorer22-06-2022. Aan alles komt een einde. Ook aan oude vertrouwde zaken, zoals Internet Explorer. De eerste versie van deze browser, die was toegevoegd aan Windows 95 van Microsoft, is 27 jaar oud geworden. Voor computerbegrippen heel oud. De laatste versie (11) was nog in Windows 10 beschikbaar. Klik hier voor het artikel.

USB C22-06-2022. De oplaadkabel voor een Android telefoon en tablet kunnen verschillend zijn. Voor iPhone en iPad wijken de oplaadkabels hier vanaf. Bij een digitale camera kan het weer een andere zijn. Kortom, een wirwar van kabels in huis en altijd zoeken naar de juiste. Hier komt verandering in. Klik hier voor het artikel.

Veiliginternetten22-06-2022. De toenemende digitale criminaliteit vraagt scherpe oplettendheid van ons. Bij voorbaat is het handig om alle onbekende linken en websites te wantrouwen. Check het voordat u ergens op klikt. Op de website Veiliginternetten.nl kunt u controleren of een website of link veilig is. Klik hier voor het artikel.

Coronamelder22-06-2022. De overheid stopt met de app Coronamelder. Sinds 22 april werkt de app niet meer. De CoronaMelder-app was actief sinds 10 oktober 2020. De app waarschuwde voor mogelijke coronabesmettingen. Geschat wordt dat de app nog bij 2,3 miljoen gebruikers op hun smartphone staat. Klik hier om te lezen hoe de app te verwijderen.

Windows 10 niet ondersteund24-04-2022. Gebruikt u Windows 10? Installeert u ook elke keer de updates die Microsoft uitgeeft? Mocht u de updates niet regelmatig installeren dan is de kans aanwezig dat u een versie hebt die straks niet meer ondersteund wordt. Klik hier voor het artikel op de website van SeniorWeb.

Mijn Gegevens24-04-2022. Ongetwijfeld weet u dat uw gegevens door de overheid worden bijgehouden. Bij het invullen van het belastingformulier is dat enorm handig. Het gemak dient immers de mens. Misschien wilt weten welke gegevens van u bekend zijn bij de overheid. Klik hier voor het artikel.

CBR rijvaardigheid24-04-2022. Zodra u 75 jaar wordt moet u medisch gekeurd worden om uw rijbewijs te verlengen en daarna om de 5 jaar. Er zijn websites om u te helpen met de aanvraag van uw gezondheids-verklaring. Wees alert! Er zijn websites die bemiddelen, maar u op kosten jagen. Klik hier voor het artikel.

Kaspersky24-04-2022. Het is misschien beter om het Kaspersky’s Anti-Virus programma niet meer te gebruiken. Omdat het van Russische makelij is wordt het niet meer vertrouwd sinds de huidige spanningen.Wellicht is het verstandig om een ander beveiligingsprogramma te installeren. Klik hier voor het artikel.

Senioren Internet Café Haarlemmermeer