Vliegtuigen corona a

Internet Explorer21-08-2010. In Windows 10 promoot Microsoft hun eigen browser Edge, De opvolger van Internet Explorer toen Windows 10 werd geïntroduceerd. Omdat verouderde software na verloop van tijd niet meer ondersteund wordt is het handig om direct naar de nieuwe software over te stappen. Zie het artikel op SeniorWeb.

Corona app21-08-2010. De strijd tegen de corona is helaas nog niet gestreden en het zal lastig worden om een tweede golf tegen te houden. Naast de door de overheid genomen maatregelen is de corona-app als extra hulpmiddel ingezet. Op de website van SeniorWeb leest u er meer over.

Lege batterij28-07-220.Na de update 13.5.1 van iOS (besturingssysteem voor iPad en iPhone) kan de batterij sneller leegraken. De oorzaak is terug te vinden door het op de achtergrond actief zijn van meerdere apps. Zie het artikel op SeniorWeb.

Snel rijk worden28-07-2020. Vaak worden op internet in investeringsreclames afbeeldingen gebruikt van bekende Nederlanders. De BN'ers hebben hier geen toestemming voor gegeven, zij hebben er geen bemoeienis mee. 

Telegraaf Phishing 0226-06-2020. Internetcriminelen sturen een e-mail met een link dat er in De Telegraaf een artikel staat waarin uw naam voorkomt. Doe dit niet. In het volgende artikel leest u er meer over. 

Knippen een aantekenen app14-05-2020. Sinds de Windows-update van eind 2019 zit de app standaard in Windows. Knippen en aantekenen vervangt het Knipprogramma. Het gaat uiteraard niet om knippen met een echte schaar, maar om te knipen wat er op het beeldscherm staat. Klik op SeniorWeb om het artikel te lezen.

Covid 2e12-05-2020. Omdat onze vrijwilligers en deelnemers in het algemeen in de risicogroep vallen en SICH gevestigd is in zorgcentra is besloten om de lessen tot 1 september dit jaar stil te leggen. De overheid en de verzorgingshuizen bepalen wanneer wij kunnen starten. U krijgt bericht zodra het weer kan.

Senioren Internet Café Haarlemmermeer