Schiphol 02

Internet ExplorerIn Windows 10 promoot Microsoft hun eigen browser Edge, De opvolger van Internet Explorer toen Windows 10 werd geïntroduceerd. Omdat verouderde software na verloop van tijd niet meer ondersteund wordt is het handig om direct naar de nieuwe software over te stappen. Zie het artikel op SeniorWeb.

Corona appDe strijd tegen de corona is helaas nog niet gestreden en het zal lastig worden om een tweede golf tegen te houden. De overheid deed laatst nog een duidelijk oproep om je aan de genomen maatregelen te houden. Een extra aanvulling in die strijd is de corona-app. Op de website van SeniorWeb leest u er meer over.

ABN Amro logo

Let goed op als er mail komt over een nieuwe online omgeving van ABN-AMRO. Het is phishing. Geldzaken zijn vaak het onderwerp van phishingmails. Ook deze mail heeft ermee te maken. Het valse bericht komt van een mailadres dat lijkt van de bank te komen. Klik hier voor het artikel.

Keukenhof logo

Vanwege de coronacrisis is de Keukenhof gesloten. Het alternatief is een virtueel bezoek. Zo is er toch te zien hoe overweldigend het daar is. Bovendien geen afhankelijkheid van de bloeiperiode, ook in de andere seizoenen is de pracht van de bloemen te bewonderen. 

Knippen een aantekenen appSinds de Windows-update van eind 2019 zit de app standaard in Windows. Knippen en aantekenen vervangt het Knipprogramma. Het gaat uiteraard niet om knippen met een echte schaar, maar om te knipen wat er op het beeldscherm staat. Klik op SeniorWeb om het artikel te lezen.

Senioren Internet Café Haarlemmermeer